Startersdag Breda

1 sessie van 18.30 - 22.00 uur
Rat Verlegh-stadion, Stadionstraat 5, 4815 NC Breda
Gratis

Kennis-, inspiratie- en netwerkevent

Dit is hét kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers. Dit event wordt mede georganiseerd door Gemeente Breda, Business Coach Breda en Interpolis. StartToGrow is ook aanwezig op de Startersdag in Breda op 28 september. Je kunt ons vinden op de startersmarkt. Wil jij jouw ondernemersdroom waarmaken? Meld je dan aan voor onze workshop!

Praktische informatie

Sessies

1 sessie van 18.30 - 22.00 uur

Locatie (ovb)

Rat Verlegh-stadion, Stadionstraat 5, 4815 NC Breda

Kosten

Gratis

Data

28 september 2023

Workshop StartToGrow

Workshop StartToGrow

Een prachtig idee of zelfs je hart al gevolgd en begonnen met een onderneming. Eigen baas, eigen keuzes en uitvoeren van je passie. Het zijn allemaal fantastische ingrediënten van het ondernemerschap die zorgen voor zin en energie. Maar starten vanuit een passie betekent nog niet automatisch een succesvol bedrijf, waar je ook nog eens heerlijk van kunt leven.

Daarbij helpen wij je graag op weg. Peter Huijgens en Paul Hoogerhuis zullen je in deze kennissessie meenemen wat er komt kijken bij de opbouw van je bedrijf, hoe je zorgt dat jij de gewenste klanten aantrekt en welke hulp je kunt krijgen om je kans op succes sterk te vergroten. Laat je inspireren door deze ondernemers en zorg dat jij als ondernemer flitsend uit de startblokken komt!