Ondernemerscoach - Expertise: marketing en communicatie

Riona Dietvorst-Doolaard

ibizz
Riona Dietvorst-Doolaard

‘Ik ben er altijd voor mijn kinderen én voor mijn collega’s’

Mijn naam is Riona, ik ben 37 jaar oud en moeder van twee kinderen. Als marketing- en communicatiemanager bij Ibizz ben ik verantwoordelijk voor een enthousiaste groep van 27 professionals op het gebied van marketing. Ik probeer er altijd voor hen te zijn, zoals ik er ook altijd ben voor mijn kinderen. Bij Ibizz staan we samen sterk en met zijn allen maken we van ieder project een succes. Bij ibizz vervul ook een rol als strateeg en accountmanager. Zo ben ik in mijn rol als ondernemerscoach bij StartToGrow gerold en help ik inmiddels al 3 jaar bij de opbouw van het mooie netwerk van de organisatie.

‘Zonder goede mensen om je heen kom je nergens’

Ik ondersteun startende ondernemers graag door een verlengstuk te zijn van hun organisatie. Hierbij kijk ik verder dan de vraag die gesteld wordt. We onderzoeken samen wat die de achterliggende vraag is. Ook  bekijken we samen hoe we iets moois wegzetten waar je potentiële klanten op aanslaan. Ik ben hét aanspreekpunt voor alle zaken rondom de marketing en communicatie voor jouw bedrijf. We geven samen onder andere antwoord op de vraag: ‘Hoe zorg je ervoor dat er interesse gewekt wordt voor jouw onderneming en jouw product of dienst? Ook help ik je graag bij het managen van je bedrijf, want zonder goede mensen om je heen kom je nergens.

 

Daarom sluit je je aan bij StartToGrow

Voor mij is er één reden waarom ondernemers zich aan zouden moeten sluiten bij StartToGrow: Dat moet je vooral doen omdat je dan het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Je wordt dan omringd door gelijkgestemden. Zo kun je elkaar helpen bij alles waar je tegenaan loopt bij het ondernemen. Zo hoef je niet telkens te vallen en weer op te staan. Samen sta je nu eenmaal sterker en die helpende hand bied ik je graag.

 

Ontdek de sparringsmogelijkheden

Als ondernemerscoach help ik je écht verder, daar sta ik voor. Daarbij is het belangrijk dat ik een verlengstuk ben van je organisatie. Alleen zo tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau. Daarin staan openheid en eerlijkheid centraal. Heb je behoefte aan een ondernemerscoach die jou helpt op een enthousiaste en betrokken manier? Heb je een verlengstuk nodig van je organisatie, die je helpt met verschillende aspecten van het ondernemen? Met al deze zaken help ik je graag! Neem contact op met StartToGrow en ontdek de mogelijkheden om met mij te sparren, via StartToGrow.