Awards

Jaarlijks reikt StartToGrow de Rabobank Start to Grow awards uit aan succesvolle startende ondernemers. De Start Award is voor de ondernemers die  een groot aanpassingsvermogen en lef hebben. Ook zijn er prijzen voor de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is. Dit is de Grow Award. Hierbij wordt er ook gelet op innovatie en duurzaamheid. De Smart Award is er voor de meest innovatieve ondernemer. 

 

Winnaars 2023

De winnaars van de Rabobank StartToGrow Awards 2023 in de drie categorieën START, SMART & GROW zijn bekend! Ben jij benieuwd wie er heeft gewonnen en wil jij graag meer weten over deze ondernemers?

De Rabobank StartToGrow Publieks Award

De Rabobank StartToGrow Publieks Award

Elk jaar is er binnen de Rabobank StartToGrow Awards een bijzonder moment: de uitreiking van de Publieks Award. Deze speciale prijs gaat naar de ondernemer die het publiek weet te charmeren met de meest aansprekende business of die zich opmerkelijk heeft ingezet in het afgelopen jaar.

Er zijn dit jaar maar liefst 1400 stemmen uitgebracht. Sanneke Vermeulen, wethouder gemeente Roosendaal mocht deze award op 29 november overhandigen aan Walky Games. Zij haalden de meeste stemmen op en gingen dus naar huis met maar liefst 2 awards!

Categorieën Awards

Drie verschillende categorieën

  • START Award

    De Start Award is er voor de beste starter in de regio. Een ondernemer met lef en aanpassingsvermogen, die kansen en mogelijkheden ziet en die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden. 

  • GROW Award

    De Grow Award is er voor de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is/wil groeien, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid en met visie op toekomstige groei.

  • SMART Award

    De Smart Award is er voor de meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio.

Wij dragen bij aan het toekomstbeeld van een florerende regio

Wij dragen bij aan het toekomstbeeld van een florerende regio

De kansen voor jouw onderneming

StartToGrow vindt dat deze nieuwe ideeën en initiatieven een positief effect hebben op onze samenleving. StartToGrow gelooft dat als ondernemers in iedere fase van de onderneming worden begeleid, het maximale rendement van dit initiatief terug te zien is in onze samenleving. Het zijn de ondernemers die bijdragen aan het toekomstbeeld van een florerende regio. Zo creëren we een leefbare en veilige omgeving waar iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen op elk niveau. StartToGrow zet zich daarom op energieke wijze in om de potentie van de ondernemers optimaal te laten renderen.

Rabobank StartToGrow Publieks Award

Elk jaar reiken we een speciale prijs uit. Dat is de publieksprijs. De ondernemer die het publiek het best kan overtuigen, die volgens het publiek de mooiste business heeft of zich het meest heeft ingezet afgelopen jaar, verdient deze prijs.