Genomineerde GROW Award

Maak kennis met de drie genomineerde voor de GROW Award. De GROW Award is er voor de beste ondernemer die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid is/wil groeien, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid en met visie op toekomstige groei. 

Info Imendi Data

IMENDI Data

Winnaar Categorie GROW!

IMENDI Data

Na 10 jaar als Business Intelligence (BI)-consultant te hebben gewerkt, heb ik ruim 2 jaar geleden IMENDI Data opgericht. IMENDI Data heeft een enorme groei doorgemaakt naar een team van 9 medewerkers, waarbij BI door de aderen stroomt. We zijn technisch goed onderlegd en hebben verstand van de business.Hierdoor creëren we waardevolle inzichten uit complexe data- en organisatiestructuren. 

Integer, flexibel en efficiënt werken

Expertise in data-oplossingen die op wereldniveau is opgedaan wordt door IMENDI Data vertaald naar waarde voor regionale klanten.  Door integer, flexibel en efficiënt te werken maken we betaalbare data-oplossingen voor groot en (nog) klein. Onze data-oplossingen zorgen voor feitelijke inzicht in je bedrijf en daarmee tijdwinst, betere grip op lopende projecten, voorraadbeheer en nog veel meer te krijgen. Met een goede data-oplossing geven wij je vandaag het antwoord op je vraag van morgen.

Info Inpieq

Inpieq

Inpieq
Inpieq is in 2008 opgericht door Frank van Deursen. Door het leveren van maatwerkoplossingen voor funderingsmachines voor alle funderingstechnieken en het eigen ontwikkelde innovatieve dataregistratiesysteem is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de internationale markt.

Profiteer van onze jarenlange ervaring
Wij ontwikkelen en produceren funderingsmachines en bijbehorend materiaal uit eigen initiatief en op aanvraag. Bij elke funderingsmachine komt een stukje maatwerk kijken. Dit gebeurt allemaal in eigen beheer vanuit de werkplaats in Steenbergen. Met ons team van technische experts werken we aan de meest innovatieve oplossingen en de mooiste machines voor alle mogelijke funderingstechnieken. Door onze jarenlange ervaring is geen vraagstuk ons te groot of complex.

Hoogwaardige service
Dankzij onze persoonlijke aanpak, onze ervaring en de expertise zorgen we ervoor dat elke funderingsmachine exact aansluit op de wensen en behoefte van de klant. Samen met de verhuurvloot en de hoogwaardige service maakt dat Inpieq een onmisbare schakel in de funderingsbranche is.

Info Van Dis Solutions

Van Dis Solutions

Van Dis Solutions

Van Dis Solutions is gericht op industriële automatisering op elektrotechnisch gebied. De werkzaamheden omvatten het ontwerpen, berekenen, tekenen, assembleren, programmeren en service verlenen van en aan elektrische schakelkasten en installaties. Het bedrijf is opgericht in januari 2018 als eenmanszaak en vanaf september 2019 als bv voortgezet, met nu 6 medewerkers in dienst. We werken samen met zeven eenmanszaken!

Oplossingen voor de grootste problemen
Wij lossen de grootste problemen deskundig voor iedereen op en gaan daarbij  geen uitdaging uit de weg. Ook is het tot nu toe gelukt om de gestelde deadlines te halen, ondanks de krappe tijd, de moeilijk te leveren onderdelen en andere onvoorziene uitdagingen. Met een persoonlijke benadering en met heldere communicatie voeren we onze projecten met plezier uit. Ondanks de soms complexe problemen is er altijd plek voor humor. No problems only solutions!