Ondernemerscoach - Expertise: online groeien

Martijn van Aalst

Martijn weet wat de offers zijn om succesvol te kunnen ondernemen, groeien als organisatie gaat niet vanzelf. Je moet naar alle facetten van de bedrijfsvoering kijken, maar wat doe je zelf en waar huur je experts voor in?

ibizz
Martijn van Aalst

Wat doet hij?

Martijn heeft samen met zijn compagnon Michael in een paar jaar een succesvol online performance marketing bureau gerealiseerd. Zij helpen jou als MKB ondernemer bij het bereiken van je (online) doelen. Bij We Boost Brands snappen we dat je als ondernemer ontzettend druk bent met het runnen van je bedrijf. Daarom helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een strakke marketingstrategie. Dit doen we samen met jou, stap voor stap. Ben je klaar om de groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf? We Boost Brands is een breed inzetbaar marketingbureau met een kantoor in Roosendaal en Breda. We zijn jong, ontzettend ambitieus (maar ECHT!) en zijn verslaafd aan resultaat behalen. Wij helpen MKB bedrijven met het inzetten of optimaliseren van hun marketingactiviteiten. Dit doen we met 1 doel: “Het boosten van jouw merk!”

Zo helpt Martijn jou

Als iemand weet hoe je moet ondernemen, is Martijn het wel. Maar hij kan je ook vertellen waar de valkuilen liggen van enthousiasme en ambitieuze groeiplannen. Maar wil jij ook groeien via met name het online kanaal, Martijn weet jou de weg te wijzen!