De sterren van de Rabobank StartToGrow Awards 2023

Tijdens de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Awards op 29 november 2023 hebben we de winnaars bekendgemaakt in de categorieën: START, SMART, en GROW. Deze awards worden jaarlijks door StartToGrow uitgereikt aan succesvolle ondernemers in West-Brabant. De START-award erkent startende ondernemers met lef die in korte tijd de markt hebben veroverd. De GROW Award is er voor ondernemers die in kwaliteit en kwantiteit gegroeid zijn, met focus op innovatie en duurzaamheid. De SMART-award wordt toegekend aan de meest innovatieve ondernemer. Daarnaast is er ook een Publieks award, de publieksprijs van de Rabobank StartToGrow Awards.

Dubbele triomf
Walky Games schitterde dubbel op de Rabobank StartToGrow Awards 2023. Ze wonnen niet alleen de START Award met hun unieke platform voor interactieve spellen, maar veroverden ook de Publieksprijs. Een dubbele overwinning die hun unieke talent en populariteit benadrukt.

De groeikampioen
IMENDI Data, een toonaangevende speler in de data-sector, ontving de GROW Award. Hun indrukwekkende groei en innovatie in de datawereld maakte hen de onbetwiste winnaar in deze categorie.

Meester in innovatie
Met de winst van de SMART Award bewees Tummers Food Processing Solutions hun leiderschap in technologische innovatie binnen de voedselverwerkingsindustrie. Hun vooruitstrevende oplossing voor het omzetten van stoom in energie leverden hen deze prestigieuze erkenning op.

Een schitterende toekomst in het ondernemerschap
De Rabobank StartToGrow Awards 2023 zetten de beste ondernemers van West-Brabant in de schijnwerpers. De winnaars, elk met hun eigen boeiende verhalen en vernieuwende aanpak, zijn inspirerende voorbeelden van hoe ondernemerschap kan zijn. Hun prestaties zijn een bron van inspiratie voor nieuwe ondernemers en benadrukken het belang van creativiteit, flexibiliteit en vooruitstrevend denken in het bedrijfsleven. Deze viering van succes en innovatie stelt een geweldige standaard voor toekomstige ondernemers en herinnert ons aan de talloze kansen die het ondernemerschap te bieden heeft.