‘Junnect wil beloften kunnen waarmaken’

Bent van Hassel en Levi Brouwers zijn sinds januari 2022 eigenaar van online marketingbureau Junnect. Levi is verantwoordelijk voor de technische kant van het bedrijf, zoals voor het bouwen van websites. Bent is de lead van de afdeling social media marketing en is vooral gespecialiseerd in social media advertising. Samen zorgen Bent en Levi voor een diepe band met hun klanten en voor een vertrouwd gevoel bij nieuwe klanten. Ze nemen de klant mee in het proces van online marketing. Met hun jonge, creatieve en innovatieve bedrijf zorgen Bent en Levi voor originele marketinguitingen voor hun klanten. Mede door de samenwerking met StartToGrow is Junnect uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf.

Waardevolle contacten
Bent en Levi hebben ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij StartToGrow, om zo makkelijker contacten te leggen met andere ondernemers. Hiermee hebben zij waardevolle contacten opgedaan. Ook hebben zij tijdens het volgen van het groeiprogramma van StartToGrow veel geleerd. Zo leerden Bent en Levi een strategie voor hun bedrijf uit te werken en hun bedrijf op een goede manier in de markt te zetten. De Junnect-eigenaren hebben daarna hun netwerk goed kunnen uitbreiden, door diverse netwerkevenementen van StartToGrow en bijvoorbeeld ook West-Brabant Business Plaza bij te wonen. Hier ontmoetten ze vele gelijkgestemde ondernemers. Met hen sparren de jongens veel over verschillende zaken waar ze tegenaan lopen bij het ondernemen.

Een goede informatiebron
Voor beginnende ondernemers is het vergaren van informatie belangrijk. Daarom is het raadzaam je als startende ondernemer aan te sluiten bij organisaties als StartToGrow. Ook Bent en Levi deden dat. Ze sparren regelmatig met hun contacten, die zij opdeden via StartToGrow.

Jezelf in de markt zetten
StartToGrow en West-Brabant Business Plaza helpen startende ondernemers eveneens met het vergaren van (potentiële) klanten. Zo is het mogelijk om een websitevermelding te krijgen op de website van West-Brabant Business Plaza.  Junnect heeft zo’n vermelding. Bij StartToGrow leerden Bent en Levi veel over hoe ze Junnect in de markt kunnen zetten. Nu hebben ze nog steeds veel aan StartToGrow en West-Brabant Business Plaza, met het aantrekken van nieuwe klanten.

Goede begeleiding van ondernemerscoaches
Bent en Levi kunnen bij StartToGrow altijd terecht voor persoonlijke begeleiding van ondernemerscoaches. Met specifieke vragen kunnen Bent en Levi altijd terecht bij Paul Hoogerhuis, hun ondernemerscoach bij StartToGrow.

De ideale combinatie voor iedere startende ondernemer
StartToGrow is de ideale ondersteuning voor iedere ondernemer. StartToGrow is het platform waar je als startende en groeiende ondernemer veel kunt leren en waar je terecht kunt met vragen. Deze combinatie van diensten is goud waard voor iedere ondernemer, zo ook voor Bent en Levi van Junnect.