StartToGrow ondersteunt startende ondernemers op verschillende vlakken

Sinds 2 maart 2020 is de in Roosendaal geboren en getogen Bart van de Casteel eigenaar van ADoptimizr. In 2010 begon Bart zijn carrière als online marketeer, waardoor hij zich kon specialiseren in Google Ads. Bart adviseert en ondersteunt met zijn kennis diverse bedrijven. Zo is op 2 maart 2020 ADoptimizr ontstaan, waarmee Bart verschillende ondernemers ondersteunt met Search Engine Advertising. In de afgelopen drie jaar heeft Bart een behoorlijke klantenkring opgebouwd, waar hij graag over vertelt. Dit verhaal lees je hier.

Een zeer veelzijdige dienstverlening

Bart levert met zijn bedrijf een zeer veelzijdige dienstverlening. Hij houdt zich namelijk bezig met advertising op allerlei kanalen, van Google Ads tot adverteren via Facebook en Instagram. Ook het opzetten van campagnes op platformen als Beslist.nl en Tweakers.net is bij ADoptimizr mogelijk. Verder ondersteunt Bart ondernemers met het opzetten en optimaliseren van marketplaces zoals Bol.com en Amazon. Met deze dienstverlening heeft Bart in het verleden al allerlei bedrijven geholpen met advertising, zoals Bax Music, Van der Logt Group en De Printerstore. Met name het opbouwen én behouden van deze klantenkring is voor Bart mogelijk door de ondersteuning van StartToGrow.

Zo wordt Bart ondersteund door StartToGrow

Een tijd geleden werd Bart benaderd door Paul Hoogerhuis, ondernemerscoach bij StartToGrow, met de vraag of hij ondersteuning kon gebruiken bij het runnen van zijn bedrijf. Daarin was Bart wel geïnteresseerd. Daarom is hij, nadat hij met Paul in contact kwam, een coachtraject gaan volgen bij StartToGrow. Tijdens dit traject krijg je tips om je bedrijfsvoering te optimaliseren. Dit gebeurde eerder naar aanleiding van het ondernemingsplan, maar ook na het coachingstraject krijg je als ondernemer regelmatig tips van coaches van StartToGrow.

De tips van je persoonlijke ondernemerscoach

Je krijgt bijvoorbeeld tips over het opbouwen én behouden van een grote klantenkring. Ook zorgt zijn coach ervoor dat Bart niet te veel last krijgt van tunnelvisie. Je moet immers op van alles letten bij het ondernemen. De tips van je coach geven bijvoorbeeld antwoord op vragen als: ‘Hoe kan ik mijn bedrijf verder in de markt zetten?’, ‘Hoe overtuig ik mijn potentiële en huidige klanten?’ en ‘Hoe communiceer ik het best met mijn klant?’. Bart kan altijd bij StartToGrow terecht met vragen over alle facetten van het ondernemen. Zo heeft Bart de juiste ondernemersmindset gekregen. 

Concrete hulp voor je bedrijf

Als je ondernemer bent, is het belangrijk om na te denken over wat je met je bedrijf wil bereiken. Wat voor diensten bied je aan, en voor wie? Je moet je dus goed bedenken wie je doelgroep is en hoe je deze het beste kan bereiken. Daarvoor moet je eerst weten waar je doelgroep zich bevindt. Met al deze facetten van het ondernemen ondersteunt StartToGrow iedere startende ondernemer. Zo groeien vele ondernemersideeën uit tot een goedlopend bedrijf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Een groeiend netwerk

StartToGrow is een vraagbaak voor veel (startende) ondernemers. Ook voor diverse coachtrajecten kunnen zij bij StartToGrow terecht. Maar dat is niet het enige. Bart heeft namelijk dankzij StartToGrow ook zijn netwerk uitgebreid. Op verschillende events, zoals bedrijfsbezoeken, ontmoet je via StartToGrow namelijk veel andere ondernemers om mee te sparren. Hieruit zijn voor Bart verschillende samenwerkingen ontstaan, en hij heeft zelfs verschillende klanten verworven tijdens events van StartToGrow. Op deze manier heeft StartToGrow Bart geholpen met het verder laten groeien van zijn bedrijf én zijn klantenkring. Zo is ADoptimizr uitgegroeid tot een succes.