StartToGrow organiseert niet alleen trainingen, maar ook ideale bedrijfsruimtes

StartToGrow is bij veel startende ondernemers bekend als organisator van diverse trainingsbijeenkomsten en coachprogramma’s. Maar ook als je als ondernemer bedrijfsruimte zoekt, kun je bij StartToGrow terecht. In Bedrijvencentrum Roosendaal worden er verschillende bedrijfsruimtes verhuurd aan startende en kleine ondernemers. Ook Storm Wouters en David Hovanesian huren twee bedrijfsruimtes in het Bedrijvencentrum. Hier runnen zij hun succesvolle bedrijf Teazie.

Een duurzaam theecontract voor bedrijven

Theeliefhebbers Storm Wouters en David Hovanesian leren elkaar kennen tijdens hun studie Ondernemerschap & Retail Management. Ze willen iets doen met hun passie voor thee en daarom zijn zij in 2019 Teazie gestart. Het bedrijf begint als een platform voor het zelf maken van theemixen en is uitgegroeid tot een full-service bedrijf dat aan diverse theebars levert. Hierbij verzorgen ze het onderhoud van A tot Z, waaronder ook het aanvullen van de thee. (Het aanvullen gaat niet automatisch)

Theebars in bedrijfskantines, hotels en horeca

Teazie verzorgt inmiddels theefaciliteiten voor verschillende bedrijven. De theebars zijn vooral terug te vinden in bedrijfskantines, maar bijvoorbeeld ook in hotels. Storm en David verzorgen de theefaciliteiten voor bedrijven als CM en WeBoostBrands. Maar hoe werkt dat? Je kunt als ondernemer een theebar van Teazie op proef laten installeren. Je hebt dan geheel vrijblijvend een week lang een theebar in de kantine, gevuld met enkele van de maar liefst 54 heerlijke theesmaken. Smaakt dat naar meer? Dan mag de theebar blijven! Je krijgt een jaarcontract en maakt een keuze uit de vele smaken. Iedere maand kun je een andere smaak proberen. Is er een thee op? Laat het de jongens van Teazie weten, dan worden de kokers met thee gewoon vervangen. De biologisch afbreekbare theezakjes, gemaakt van maisvezel, worden gewoon meegeleverd. En ook fijn: de thee van Teazie bevat geen kunstmatige smaakstoffen, dus is ook nog eens gezonder dan de meeste theeën. Je hebt op deze manier kwalitatieve en duurzame thee.

Een praktische bedrijfsruimte

Storm en David huren twee ruimtes in Bedrijvencentrum Roosendaal. Zo hebben ze genoeg ruimte voor al hun thee, de theezakjes en de theebars. Ook hebben Storm en David zo een fijne werkruimte. Door dat de jongens niet bij elkaar in de buurt woonden kwamen de mannen via internet in contact met StartToGrow, die voor hen de ideale bedrijfsruimte beschikbaar had. De benedenruimte is perfect als opslagruimte. Deze ruimte is namelijk goed bereikbaar van buiten, waardoor de leveringen eenvoudig binnen gebracht kunnen worden. Boven hebben Storm en David een nette werkruimte. De grootste voordelen: de huur voor beide ruimtes is verrassend laag, én de ruimtes zijn 24/7 toegankelijk. Voor dit bedrag krijgen Storm en David niet alleen twee mooie bedrijfsruimtes, maar ook doen ze in Bedrijvencentrum Roosendaal mooie contacten op. Teazie heeft dus op twee vlakken profijt van de samenwerking met StartToGrow: David en Storm huren ideale bedrijfsruimtes én ze breiden hun netwerk uit!

Breid je bedrijf uit dankzij de ideale bedrijfsruimte

Een goede bedrijfsruimte is een voorwaarde om je bedrijf goed te kunnen runnen. Alleen zo kan je bedrijf groeien. Dankzij de samenwerking met verhuurder Alwel en Bedrijvencentrum Roosendaal maakt StartToGrow deze groei mogelijk. Heb jij hier ook interesse in voor jouw onderneming? Neem dan contact met StartToGrow op om de mogelijkheden te bespreken.